Ο  Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»  συνοδεύεται από ένα διευρυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο να συγκεντρώσει έσοδα προς όφελος κοινωφελών ιδρυμάτων – οργανώσεων, που επιτελούν αξιοθαύμαστο έργο.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τους φορείς Κοινωνικής Ευθύνης που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης και που δημιουργούν ομάδες δρομέων (running teams). Οι μεμονωμένοι δρομείς, οι ομάδες ή και άλλοι φορείς που επιθυμούν να στηρίξουν κάποιον από τους Συνεργαζόμενους Φορείς Κοινωνικής Προσφοράς της διοργάνωσης, θα πρέπει να απευθυνθούν στον εν λόγω φορέα, ώστε να ενταχθούν στη δική του ομάδα (running team) και να μπορέσει να υλοποιηθεί το Πρόγραμμα Κοινωνικής Προσφοράς της διοργάνωσης και το ποσό το οποίο αποδίδεται στον εκάστοτε φορέα είναι 5 ευρώ κατά άτομο. To πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης επιτελείται από το βασικό αντίτιμο συνδρομής-συμμετοχής (ανά αγώνα και ανά πακέτο) και δεν υπάρχουν εκπτωτικά πακέτα.

Για αναλυτικές πληροφορίες για τους συνεργαζόμενους φορείς Κοινωνικής Ευθύνης πατήστε πάνω στον φορέα που σας ενδιαφέρει:

Φορείς Κοινωνικής Ευθύνης