Παράλληλα με τη διοργάνωση του 16ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και εκτός του Επίσημου Αγωνιστικού Προγράμματος της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στον οποίο η  συμμετοχή των μαθητών είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Ώρα Εκκίνησης: 08:30Αφετηρία: Επί της παραλιακής οδού (Λεωφ. Νίκης) από την πλατεία Αριστοτέλους.Τερματισμός: Παραλία Θεσσαλονίκης – Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου (ύψος Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Περιγραφή της Διαδρομής: Από το σημείο εκκίνησης και ακολουθώντας την παραλιακή οδό (Λεωφ. Νίκης), οι μαθητές τερματίζουν επί της Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου (ύψος αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Ο αγώνας δρόμου των 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων είναι δωρεάν και έχουν δικαίωμα συμμετοχής μαθητές – τριες γεννημένοι –ες τα έτη 2010 έως 2012

Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στο Δρόμο 1.000μ έχουν οι μαθητές- τριες που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19 και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης. Επιπλέον, δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι μαθητές- τριες οι οποίοι θα προσκομίσουν rapid test ή selftest που θα είναι εν ισχύι κατά την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του Δρόμου των 1.000μ στον οποίο θα συμμετάσχουν.  

Όριο συμμετοχής: 2.000 μαθητές

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: ΤΡΙΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Για εγγραφή παρακαλούμε πατήστε εδώ: