Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΚΟ “Α21 Campaign – Καταργώντας την Αδικία στον 21ο Αιώνα” θέλουν να εκφράσουν την ευχαριστία τους προς τον Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ και την οργανωτική επιτροπή του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου “Μέγας Αλέξανδρος” για την ευκαιρία συμμετοχής της οργάνωσης στις διοργανώσεις της Κυριακής 21 Απριλίου 2013 στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας των 1.000μ. ήταν αφιερωμένος στο περιβάλλον, αλλά και με ανοιχτή συμβολική συμμετοχή από όλες οι ηλικίες για τον κοινωνικό σκοπό του αγώνα. Οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για διάφορα κοινωνικά θέματα, καθώς και για τη δράση κοινωνικών οργανώσεων στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσά στα οποία ήταν και το θέμα της εμπορίας ανθρώπων και το έργο της Α21 Campaign για την καταπολέμησή του.

Είναι ευχή όλων μας για κάθε φιλανθρωπικό και κοινωνικό φορέα στη χώρα μας, να μπορέσει να συνεχίσει την πολύπλευρη κοινωνική του παρουσία και να αμβλύνει με τη δράση του τις δυσάρεστες παρενέργειες της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης στην Ελληνική κοινωνία.