Ο Δεσμός, με τη στήριξη του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», συγκεντρώνει για δεύτερη χρονιά πάνες, βρεφικές τροφές μακράς διαρκείας και γάλατα εβαπορέ για να στηρίξουμε οργανισμούς που έχουν ανάγκη.
Καλούμε λοιπόν όλους τους δρομείς, εθελοντές και συμμετέχοντες στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια του Δεσμού και να μας βοηθήσουν να βοηθήσουμε, όπου υπάρχει ανάγκη.

Σημεία συγκέντρωσης αγαθών: Τις ημέρες του Registration (4-5 Απριλίου), στο Περίπτερο του Δεσμού στον Λευκό Πύργο, αλλά και την ημέρα του Μαραθωνίου (6 Απριλίου) στο σημείο τερματισμού. Επιπλέον, μπορείτε να τα φέρετε τα αγαθά κάθε στιγμή και στο γραφείο του Δεσμού, Δωδεκανήσου 23 στο Μέγαρο Μιχαηλίδη στον 5ο όροφο, καθημερινά μεταξύ 10:00-18:00 (2315 316700).

Κατά τη διάρκεια της 1ης Μαραθώνιας Συλλογής Αγαθών στο πλαίσιο του περσινού 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», συλλέξαμε βρεφικά είδη για 5 οργανισμούς του δικτύου μας και βοηθήσαμε συνολικά 58 μικρά παιδιά και βρέφη. Ας συμβάλλουμε όλοι να αυξήσουμε τα νούμερα αυτά φέτος!