Στη διάθεση των δρομέων που θα επιλέξουν το πλήρες πακέτο συμμετοχής βρίσκονται τα επίσημα είδη ρουχισμού του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», τα οποία ξεχωρίζουν για την αισθητική και την ποιότητά τους.

Το σετ περιλαμβάνει αθλητικό σακίδιο ώμου, αδιάβροχο – αντιανεμικό μπουφάν, καπέλο και μπλουζάκι, ενώ διατίθεται σε δύο χρώματα, μπλε και πορτοκαλί. Τα συγκεκριμένα είδη φέρουν την υπογραφή και την εγγύηση ποιότητας της γαλλικής εταιρείας «Sol’s».

Τα συγκεκριμένα σετ συμπεριλαμβάνονται στο πλήρες πακέτο συμμετοχής, σε οποιοδήποτε δρόμο του αγωνιστικού προγράμματος του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Ακόμα, όμως, και όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στο βασικό πακέτο, μπορούν να ζητήσουν την αναβάθμισή τους στο πλήρες πακέτο, με μία πρόσθετη χρέωση 20 ευρώ, μέχρι το κλείσιμο των εγγραφών στις 19 Μαρτίου, προκειμένου να εξασφαλίσουν και εκείνοι τα αυθεντικά αξεσουάρ του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Τα είδη ρουχισμού της διοργάνωσης θα διατίθενται -μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων- και από το Κέντρο Εγγραφών, που θα λειτουργήσει στο Λευκό Πύργο στις 4 και 5 Απριλίου.

Επιπλέον, πολύ σύντομα όλα τα αναμνηστικά είδη του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» θα διατίθενται και μέσω διαδικτύου, από το επίσημο e-shop της διοργάνωσης, στον δικτυακό τόπο www.thegreatmarathonshop.com.

Δείτε τα επίσημα είδη που προσφέρονται με το πλήρες πακέτο (κάντε κλικ για προβολή σε μεγάλο μέγεθος):
{gallery}news/9os/accessories{/gallery}