Η Αθλητική κατασκήνωση SKOURAS αποτελεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά επίσημο υποστηρικτή του 9ου Μαραθωνίου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.

 

Ένας αγώνας που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και προβάλει τις αξίες της ανθρώπινης θέλησης εξελίχθηκε στο σημαντικότερο αθλητικό, πολιτιστικό , ιστορικό αλλά και τουριστικό γεγονός της χρονιάς για την Μακεδονία μας.

Η «Skourasrunningteam» αποτελούμενη από 450 μέλη από 22 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδος θα συμμετάσχει στις διαδρομές 1000 μέτρων με κατασκηνωτές της, και στα 5χλμ και 10χλμ με ομαδάρχες, στελέχη και γονείς της κατασκήνωσης.

Με τη φράση «Itdoesntmatterhowslowlyyougo, aslongasyoudontstop» επιδιώκει να περάσει το μήνυμα ότι σημασία έχει η συμμετοχή και όχι η διάκριση.

Στόχος μας ο φετινός Μαραθώνιος  να αποτελέσει την καλύτερη εμπειρία εθελοντισμού και χαράς, σε όλους που θα συμμετάσχουν  ανεξάρτητα από ηλικία, φύλλο και φυσική κατάσταση ενώ παράλληλα στηρίζουμε μικρά παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη μέσα  από τις προσπάθειες του «Παιδικού Αντιρευματικού Αγώνα».