Τα κανάλια Novasports, είναι ο Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας του φετινού 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Απριλίου. Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πέλλα και τερματισμό στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, θα προβληθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της Nova και τις εκπομπές τους, αλλά και μέσα από το site Novasports.gr μέσα από ειδικά αφιερώματα και στιγμιότυπα.

Επίσης, όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και στα Καταστήματα Forthnet Θεσσαλονίκης και Γιαννιτσών.

Τα κανάλια Novasports, τα δημοφιλέστερα αθλητικά κανάλια με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα προσφέρουν το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία 20 χρόνων και έχοντας κάνει τις πρώτες High Definition και 3D παραγωγές στην Ελλάδα, δίνουν την δυνατότητα στους φιλάθλους να απολαμβάνουν την ομάδα τους, σε όλα τα αθλήματα όπου και αν παίζει, σε Ελλάδα και Ευρώπη,  μέσα από τις μεταδόσεις του πρωταθλήματος της Super League, της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του UEFA Champions League, του UEFA Europa League, της Euroleague Basketball, της Basket League και της Volley League.

Επίσης, στα κανάλια Novasports προβάλλονται κορυφαία αθλητικά γεγονότα, από όλο τον κόσμο και όλα τα σπορ. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports παράλληλα μπορούν να απολαμβάνουν το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο, με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, μέσω συσκευών laptops, smartphones, tablets, μέσα και έξω από το σπίτι, αρκεί να υπάρχει σύνδεση Wi-Fi Internet.