Δωρεάν μετακίνηση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα έχουν, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, οι συμμετέχοντες στους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ., που θα διεξαχθούν παράλληλα με τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στις 6 Απριλίου.

Με απόφαση του ΟΑΣΘ, έπειτα από σχετικό αίτημα των διοργανωτών, οι δρομείς που θα έχουν μαζί τους τον αριθμό συμμετοχής (bib) θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν προς τα σημεία των εκκινήσεων, δηλαδή προς την Πλατεία Επταλόφου και το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, από τις 07:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 6 Απριλίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του ΟΑΣΘ για τη θετική ανταπόκρισή της, που θα διευκολύνει σημαντικά τους χιλιάδες συμμετέχοντες στους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ..

Υπενθυμίζεται ότι η Οργανωτική Επιτροπή θα παράσχει επίσης, όπως κάθε χρόνο, δωρεάν μετακίνηση σε όλους όσοι τρέξουν στο Μαραθώνιο των 42,195 χλμ.. Οι Μαραθωνοδρόμοι θα μεταφερθούν στο χώρο της αφετηρίας, στην Πέλλα, με λεωφορεία που θα αναχωρούν από την παραλία της Θεσσαλονίκης, μπροστά από το Βασιλικό Θέατρο, από τις 05:30 έως τις 06:00 το πρωί της ημέρας του αγώνα.