Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο Γκλόρια Μίκα, αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της Skouras Running Team για να συμμετάσχει στις δράσεις της, στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Απριλίου.

Η Γκλόρια Μίκα, που γεννήθηκε στη Γκαμπόν και είναι μισή Ελληνίδα, αποτελεί ενεργό μέλος της Διεθνούς Αμνηστίας, είναι θερμή υποστηρίκτρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ακτιβίστρια, ενώ παράλληλα είναι ιδρυτικό μέλος του “School Up”, μιας πρωτοβουλίας που στοχεύει στη δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινότητας μαθητών. Το “School Up” επιδιώκει να επηρεάσει τον κόσμο της εκπαίδευσης με τρεις τρόπους. Αρχικά, προσπαθώντας να γίνει η φωνή όλων των νέων που δεν έχουν πρόσβαση στο θεμελιώδες δικαίωμα της εκπαίδευσης, κατά δεύτερον υποστηρίζοντας εκπαιδευτικές δράσεις για περιθωριοποιημένες ομάδες νέων και τέλος βοηθώντας στην ανάπτυξη μιας παγκόσμιας συνείδησης και μιας πιο υπεύθυνης στάσης του πολίτη.

 Για όλες τις παραπάνω δράσεις  η Γκλόρια Μίκα έχει χαρακτηριστεί ως «Άγγελος της Δημοκρατίας και της Διαφάνειας». Παράλληλα αποτέλεσε βασική ομιλήτρια σε εισηγήσεις σε όλο τον κόσμο με κύρια θέματα τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις αξίες του εθελοντισμού.

Η Γκλόρια αποτέλεσε και μια ισχυρή προσωπικότητα στον χάρτη της Μόδας, καθώς πρωταγωνίστησε στις παγκόσμιες εκστρατείες γνωστών οίκων και εταιρειών όπως L’OREAL, Pierre Cardin, Diesel, Givenchy, Rollili κ.α.

Η Γκλόρια Μίκα θα είναι βασική ομιλήτρια στην επίσημη παρουσίαση της Skouras Running Team, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα 17:00 στο Love Casual Living (Εθνικής Αντιστάσεως 16, Καλαμαριά).