Με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 6 Απριλίου, πρόκειται να αποτελέσει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας με ιστορικές, πολιτιστικές και τουριστικές προεκτάσεις.
Η WIND, Επίσημος χορηγός της Διοργάνωσης, ονομαστικός χορηγός των 5 και 10 χλμ. και Πάροχος Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης, τρέχει με την ομάδα της WIND Running Team για καλό σκοπό, συνδυάζοντας για ακόμα μια φορά τον αθλητισμό με την κοινωνική αλληλεγγύη.

Περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι, συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας, θα λάβουν μέρος στον αγώνα, στηρίζοντας παράλληλα δύο κοινωνικούς φορείς, τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων  & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες «Η ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και τον φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» για την φροντίδα των καρκινοπαθών παιδιών της Θεσσαλονίκης. Μαζί και ο Ολυμπιονίκης TAEKWONDO Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου, η παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού, η δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου, η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, και οι παρουσιαστές Γιώργος Μανίκας και Στέλιος Χανταμπάκης.

Στο «κλίμα» του «Μεγάλου Αλεξάνδρου» και τα καταστήματα WIND στη Θεσσαλονίκη, με αποκλειστικές προσφορές μόνο για τους κατοίκους της πόλης σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία και Internet μέχρι 19/4.