Ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Απριλίου, με τη συμμετοχή δρομέων από όλο τον κόσμο. Η εκκίνηση της διαδρομής των 42.195μ. θα γίνει στην Πέλλα, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 8.00 π.μ.

Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου, προετοιμάζεται εντατικά για να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης που αφορούν την εκκίνηση, αλλά και την τελετή Αφής της Αλεξανδρείου Φλόγας που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή του Διεθνούς Μαραθωνίου, το Σάββατο 4 Απριλίου, στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας.

 

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Όσοι ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τις ομάδες εθελοντών εκκίνησης, γραμματείας, φύλαξης διασταυρώσεων, υποστήριξης ανεφοδιασμού, παραλαβής ρουχισμού δρομέων, καθαριότητας, μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο Πέλλας – Γραφείο Αθλητισμού κ Νέας Γενιάς στο τηλ 2382 3 50809.

ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ  1.300μ

Ο Δήμος Πέλλας , διοργανώνει Δρόμο 1.300 μ. για παιδιά και  ενήλικες , που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο εκκίνησης του Μαραθωνίου, στην Πέλλα, ώρα 8.15πμ (ώρα προσέλευσης 7.30πμ).

Στα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα συμμετοχής.

Εγγραφές : Πέλλα/πρώην Δημαρχείο, τηλ 2382 3 51770 

Υπεύθυνη : κ. Μελωδία Μπουμπούση