Τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη στις 5 Απριλίου, υποστηρίζει ο εθνικός εκθεσιακός φορέας ΔΕΘ-Helexpo.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, η ΔΕΘ-Helexpo οργάνωσε εταιρική συμμετοχή στον μαραθώνιο με πάνω από 50 δρομείς, που είναι εργαζόμενοι και συνεργάτες της.

Ακόμη, έχει παραχωρήσει το περίπτερο 7 για τις ανάγκες στέγασης και λειτουργίας της γραμματείας του μαραθωνίου, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΘ-Helexpo θα υποδεχθεί το Σάββατο 4 Απριλίου στις 17:20, την Αλεξάνδρειο Φλόγα του Μαραθωνίου.

Η υποδοχή θα λάβει χώρα στην πύλη Εμπορίου (βόρεια πύλη, επί της Εγνατίας Οδού) και η διέλευση της θα γίνει μέσω των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ-Helexpo προς το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί πως και πέρσι η ΔΕΘ-Helexpo στήριξε τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», ενώ έχει υπογράψει και Μνημόνιο Συνεργασίας με τον “Μορφωτικό Εκδρομικό Αθλητικό Σύλλογο Τρίτων Θεσσαλονίκης”, ο οποίος διοργανώνει τον Μαραθώνιο.