Ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» συμπορεύεται με την ΝΝ Hellas, η οποία θα είναι ο Ονομαστικός Χορηγός της φετινής διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχή χρονιά που η NN Hellas στηρίζει την κορυφαία αθλητική διοργάνωση στη Βόρεια Ελλάδα, φέτος όμως για πρώτη φορά μέσω ονομαστικής χορηγίας.

 

 

H ΝΝ Hellas έχει πλέον εδραιώσει τη φιλοσοφία “Live Well”, η οποία προωθεί τη σημασία της πρόληψης και ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής μέσω του αθλητισμού. Ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» αποτελεί ένα διεθνές αθλητικό γεγονός με συμμετοχή χιλιάδων δρομέων από όλο τον κόσμο, σε μία διαδρομή ιδιαίτερης ιστορικής σημασίας. Τα μέλη της βραβευμένης NN Running Τeam αναμένεται, για μία ακόμη φορά, να «χρωματίσουν» πορτοκαλί όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης, πετυχαίνοντας σημαντικές επιδόσεις.

 

Στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, μάλιστα, η NN Running Τeam είχε πετύχει ένα εκπληκτικό πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό ρεκόρ, περιλαμβάνοντας περισσότερους από 2.500 δρομείς και δημιουργώντας την πολυπληθέστερη ομάδα που συμμετείχε ποτέ σε αγώνα δρόμου στην Ελλάδα.

 

Ο κ. Christian Bohlke, Chief Marketing Officer ΝΝ Hellas, αναφερόμενος στη χορηγία, δήλωσε:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ΝΝ Hellas να στηρίζει τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ως Ονομαστικός Χορηγός. Όλοι εμείς στην ΝΝ πιστεύουμε ότι οι αξίες της εταιρίας μας, καθώς και η επιτυχημένη φιλοσοφία “Live Well” συνδέονται άμεσα με το πνεύμα και τα ιδεώδη του αθλητισμού».