Η WIND «με μεγάλη ταχύτητα» και φέτος θα συμμετάσχει στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας. Από το 2011 βρίσκεται ανελλιπώς στο πλευρό των διοργανωτών και των δεκάδων χιλιάδων δρομέων που τιμούν με την συμμετοχή τους τη διοργάνωση, συμβάλλοντας ενεργά και καθοριστικά στη συνεχή ανοδική πορεία της.

Πλέον ως ο Μέγας Χορηγός της και Επίσημος Προμηθευτής Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών, η WIND θα στηρίξει δυναμικά τον Stoiximan.gr 12o Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», τον Μαραθώνιο της Ιστορίας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου και θα ενώσει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη, μέσα από μια διαδρομή ιστορίας και πολιτισμού, ο οποίος με το σύνολο των παράλληλων εκδηλώσεών του διαθέτει πέραν του αθλητικού, ιστορικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και τουριστικό χαρακτήρα.

Παράλληλα, η WIND πρόκειται να συμβάλλει με μια σειρά ενεργειών στην προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της διοργάνωσης, στην οποία η WIND Running Team αναμένεται για άλλη μια χρονιά να έχει έντονη παρουσία, συμμετέχοντας σε όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, του Μαραθωνίου δρόμου, των Δρόμων Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ. και του Δρόμου 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Αναφερόμενος στην επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας με τους διοργανωτές και της αναβάθμισης της WIND σε Μέγα Χορηγό ο κ. Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Εταιρείας, δήλωσε:

Στην WIND ταυτιζόμαστε απόλυτα με τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», μια εξαιρετική διοργάνωση στην οποία έχουμε τη χαρά να δίνουμε το «παρών» μαζί με χιλιάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα.

Μέσα από τη δραστηριοποίηση μας ως Μέγας Χορηγός και Επίσημος Προμηθευτής Τηλεπικοινωνιακών Yπηρεσιών της διοργάνωσης, στόχος μας ήταν, και πάντα θα είναι, να συμβάλλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του δρομικού φαινομένου και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Από το 2011 μέχρι σήμερα, μόνο μέσω τον συμμετοχών μας στον «Μέγα Αλέξανδρο», έχουμε στηρίξει εννέα ΜΚΟ όπως την ΕΛΕΠΑΠ, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Το Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα, τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, την Αμυμώνη, το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, έχοντας προσφέρει περισσότερα από 140.000€.

Στην προσπάθεια μας αυτή, πολύ σημαντική ήταν η συμμετοχή ανθρώπων που πίστεψαν σε μας και ήρθαν με την ομάδα μας WIND Running Team να ενώσουμε δυνάμεις. Εργαζόμενοι της εταιρείας από όλη την Ελλάδα, συνδρομητές, συνεργάτες καθώς επίσης καταξιωμένοι αθλητές και δημοφιλείς προσωπικότητες από διαφορετικούς τομείς, έχουν τρέξει και μας έχουν τιμήσει φορώντας τη φανέλα με τα χρώματά μας.

Ραντεβού για 7η χρονιά την Κυριακή 2 Απριλίου στην πιο μεγάλη γιορτή της πόλης!

Τη διεύρυνση της συνεργασίας με τη WIND καλωσόρισε ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης, κ. Δρόσος Χριστόπουλος , ο οποίος δήλωσε:

O ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, η Ο.Ε. του Stoiximan.gr 12oυ Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και εγώ προσωπικά, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι η WIND όχι μόνο παραμένει στην οικογένειά μας, αλλά φέτος θα είναι ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της. Η διοργάνωση μας αποτελεί πλέον θεσμό για τα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας μας, μεταφέροντας τα πολλαπλά της μηνύματα σε όλο τον πλανήτη, δίδοντας χαρά και χρώμα στην πόλη μας που τόσο χρειάζεται, ειδικά στις μέρες μας με τη δυσμενή οικονομική και κοινωνική συγκυρία.

Από το 2011 έως σήμερα η αυξητική πορεία των συμμετεχόντων δρομέων ήταν εντυπωσιακή. Το γεγονός αυτό οφείλεται αφενός στην ικανότητα των στελεχών των Επιτροπών της διοργάνωσης, αλλά και στην καθοριστική συμβολή των στελεχών της WIND, τα οποία με το ίδιο με εμάς πάθος για αθλητική και κοινωνική προσφορά, συμπορεύτηκαν για τη δημιουργία νέων δρομέων κάθε ηλικίας και επιπέδου, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και για τη χώρα μας γενικότερα.

Με τη WIND στο πλευρό μας, της οποίας στρατηγική επιλογή είναι η συμμετοχή της στο δρομικό κίνημα της χώρας και στη διοργάνωσή μας, εργαζόμαστε σκληρά στον τομέα της υποστήριξης των συμμετεχόντων δρομέων και της ποιοτικής αναβάθμισης της διοργάνωσης, αισιοδοξώντας ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», η μεγάλη εαρινή γιορτή της πόλης της Κυριακής 2 Απριλίου, να είναι αντάξιος των κοινών προσδοκιών μας.

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ Τρίτων, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Δρόμος Αθλητισμού, Διαδρομή Πολιτισμού. Θα είμαστε όλοι εκεί!