Τη δική του ξεχωριστή αύρα, αλλά και το ισχυρό μήνυμα πως «ΟΛΟΙ μπορούμε, ΟΛΟΙ συμμετέχουμε» στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα, στέλνει ο Πρεσβευτής του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο χαρισματικός Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης!

Ο 29χρονος Παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης, ο οποίος αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση με την στάση ζωής που ακολουθεί και τη θετική ενέργεια που μεταδίδει, αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση των διοργανωτών και θα είναι παρών στην εκκίνηση του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 2 Απριλίου, ως Πρεσβευτής της διοργάνωσης.

«Δεν έχει σημασία αν είμαστε γυμνασμένοι ή όχι, μικροί ή μεγάλοι. Όλοι μπορούμε να συμμετάσχουμε σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης, περπατώντας, τρέχοντας, ή ακόμα και με αμαξίδιο! Κλείστε όλοι θέση μέχρι τις 8 Μαρτίου και ελάτε να πλημμυρίσουμε τους δρόμους της Θεσσαλονίκης με χαμόγελο και θετική ενέργεια!» , δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Τσαπατάκης και συμπλήρωσε:

«Θέλω να απευθύνω το δικό μου κάλεσμα στον κόσμο και να παρακινήσω τους πάντες να πάρουν μέρος σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή. Ας δώσουμε δύναμη ο ένας στον άλλον, μέσα από την παρουσία μας σ’ αυτό το γεγονός που στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα: Όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε! Ας φτάσει σε κάθε σπίτι, για να σηκωθεί ο καθένας από εμάς απ’ τον καναπέ και να δει ότι η ζωή είναι έξω, στους δρόμους, στο τρέξιμο και στην προσπάθεια! Την Κυριακή 2 Απριλίου, να είμαστε όλοι εκεί!»
 

Τελευταία εβδομάδα εγγραφών – Κλείστε θέση τώρα!

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, με αφετηρία την κεντρική πλατεία της Πέλλας στις 08:00 και τερματισμό στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα στο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι Δρόμοι Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ. καθώς και ο Δρόμος 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο περιβάλλον.

Οι εγγραφές μπορούν να υποβληθούν με τους εξής τρόπους (ατομικές εγγραφές έως τις 8 Μαρτίου, ομαδικές έως τις 3 Μαρτίου):

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

β. Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής με e-mail στο info@atgm.gr και info@alexanderthegreatmarathon.org ή με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ Τρίτων)

γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360)

δ. Για εγγραφή μέσω Φορέα του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης: Ο δρομέας υποβάλλει απευθείας την δήλωση του στον Φορέα που επιλέγει, εντασσόμενος κατά αυτό τον τρόπο στην ομάδα του (Running Team).

Επιθυμία της Ο.Ε. είναι και φέτος η συμμετοχή των δρομέων να γίνει δια μέσου της ομάδας ενός εκ των φορέων, οι οποίοι υποστηρίζουν και υποστηρίζονται από την διοργάνωση στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς αυτής.

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Δρόμος Αθλητισμού, Διαδρομή Πολιτισμού. Να είστε όλοι εκεί!