Ένας περιορισμένος αριθμός θέσεων έχει απομείνει για τονStoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και θα διατεθεί με σειρά προτεραιότητας το Σάββατο (01/04), σε όσους προσέλθουν έγκαιρα στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center), που θα είναι ανοιχτό στο Περίπτερο 13 της Δ.Ε.Θ. από τις 10:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.

Οι περισσότερες από τις 1.500 επιπλέον θέσεις δρομέων διατέθηκαν στο πρώτο διήμερο λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών και όλα δείχνουν ότι οι τελευταίες θέσεις θα εξαντληθούν μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (01/04), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εγγεγραμμένων δρομέων πάνω από τις 21.000!

Οι δρομείς που θα εξασφαλίσουν μία από τις 1.500 τελευταίες θέσεις θα παραλάβουν όλο τον προβλεπόμενο εξοπλισμό, εκτός του αναμνηστικού T-shirt, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλουν προσαύξηση για την εκπρόθεσμη εγγραφή τους.

Παράλληλα, από το Κέντρο Εγγραφών στο Περίπτερο 13 της Δ.Ε.Θ. θα συνεχίσουν να παραλαμβάνουν αύριο, από τις 10:00 έως τις 19:00, τον αθλητικό εξοπλισμό τους και όλοι όσοι είχαν δηλώσει έγκαιρα την συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ », ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.