Τον ξεχωριστό χαρακτήρα των δύο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων της Βόρειας Ελλάδας ανέδειξε μέσα από συνέντευξή της στον εξειδικευμένο δικτυακό τόπο τουριστικού ενδιαφέροντος Greek Travel Pages η πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου ΜΕΑΣ Τρίτων, κα Χριστίνα Καραμίχου, η οποία παρουσίασε τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου ο επερχόμενος Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» της 1ης Απριλίου 2018, αλλά και ο Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης της 13ης Οκτωβρίου 2018 να συνοδευθούν από μεγέθη-ρεκόρ σε ό,τι αφορά στην συμμετοχή δρομέων από το εξωτερικό.

Η συνέντευξη της κας Καραμίχου και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρου Θάνου παραχωρήθηκε στο περιθώριο της απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας της αντιπροσωπείας των δύο διοργανώσεων στη Διεθνή Ταξιδιωτική Έκθεση του Λονδίνου (World Travel Market London), όπου εκ μέρους των δύο διοργανώσεων παρέστη επίσης ο Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Χριστόφορος Αϊβαζίδης. Εκεί, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε βίντεο-παρουσίαση του «Μεγάλου Αλεξάνδρου» και του «Νυχτερινού» σε πλήθος ταξιδιωτικών πρακτόρων και εξειδικευμένων ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα.

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέντευξη που παραχώρησαν η κα Καραμίχου και ο κ. Θάνος στο Greek Travel Pages

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Θα είμαστε όλοι εκεί!