Η Οργανωτική Επιτροπή του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» καλωσορίζει στην οικογένεια του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της Βόρειας Ελλάδας την εταιρεία κατασκευών – ανακαινίσεων ΑΝΑΔΟΜΩ ΟΕ, η οποία θα συνεισφέρει ως Χορηγός στην επιτυχία της διοργάνωσης της Κυριακής 1 Απριλίου 2018!

Ενόψει της μεγάλης εαρινής γιορτής αθλητισμού της Θεσσαλονίκης, η ΑΝΑΔΟΜΩ, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευών – ανακαινίσεων της Θεσσαλονίκης, προσφέρει σε έναν τυχερό δρομέα του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» μία δωροεπιταγή αξίας 1.500 ευρώ, για υπηρεσίες ανακαίνισης.

Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσα από διαγωνισμό που θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 29 Μαρτίου 2018 στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες οδηγίες.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», οι οποίοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα και να δηλώσουν τα στοιχεία τους και τον κωδικό αριθμό της εγγραφής τους.

Οι τυχεροί θα αναδειχθούν μέσα από «τυχαία» κλήρωση (random), που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, ώρα 14:00, στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) της διοργάνωσης στη ΔΕΘ – HELEXPO. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Επιπλέον, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή, η ΑΝΑΔΟΜΩ ΟΕ θα προσφέρει υπηρεσίες ανακαίνισης αξίας 2.500 ευρώ σε έναν από τους 61 φορείς κοινωνικής ευθύνης της διοργάνωσης. Το έπαθλο θα διεκδικήσουν όλοι οι εν λόγω φορείς που θα σχηματίσουν running teams με 50 ή περισσότερους δρομείς και θα αποδοθεί την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, ημέρα του μεγάλου αγώνα, κατά την εξέλιξη των απονομών μεταλλίων στους νικητές-νικήτριες.

Η ΑΝΑΔΟΜΩ, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευών – ανακαινίσεων της Θεσσαλονίκης έχει ένα όραμα: να μπορούν όλοι να ζουν και να εργάζονται στο περιβάλλον που ονειρεύονται. Για τον λόγο αυτό επιλέγει να στηρίζει την ανάπτυξή της σε αξίες που θα κάνουν αυτό το όραμα, πραγματικότητα. Μία από τις σημαντικότερες αξίες και αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της ΑΝΑΔΟΜΩ αποτελούν οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Στο πλαίσιο αυτό έχει αναπτύξει ένα ευρύ πρόγραμμα δραστηριοτήτων με κύριο άξονα ενδιαφέροντος τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τα παιδιά.

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 1 Απριλίου 2018 υπόσχεται μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερες εκπλήξεις από κάθε άλλη φορά.
Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τις 7 Μαρτίου και μπορούν να υποβληθούν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

β. Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής (ισχύει για τις ατομικές εγγραφές) με e-mail στο info@atgm.gr και info@alexanderthegreatmarathon.org ή με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ Τρίτων).

γ. Αυτοπροσώπως (ισχύει για τις ατομικές εγγραφές) στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360).

δ. Για εγγραφή μέσω Ιδρύματος-Φορέα του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης: Ο δρομέας υποβάλλει απευθείας την δήλωσή του στο Ίδρυμα-Φορέα που επιλέγει, εντασσόμενος στην ομάδα του (Running Team).

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ