Η STIHL HELLAS, υπερήφανος Υποστηρικτής του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», σας προσκαλεί όλους να συμμετάσχετε στον μεγάλο διαγωνισμό που ετοίμασε ενόψει του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος της Βόρειας Ελλάδας, με έπαθλο ένα ολοκληρωμένο σετ επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων STIHL.

Το σετ περιλαμβάνει ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για τη δημιουργική διαμόρφωση του κήπου σας: Χορτοκοπτικό FSA 45, ψαλίδι μπορντούρας HSA 45, φυσητήρα BGA 45 και ψαλίδι θάμνων HSA 25, συνολικής αξίας 556 €!

Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσα από διαγωνισμό που θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 έως την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να απαντήσετε σε μια σειρά από απλές ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα της STIHL!

Οι τυχεροί θα αναδειχθούν μέσα από «τυχαία» κλήρωση (random), που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, ώρα 14:00, στο χώρο των απονομών της διοργάνωσης στην παραλία Θεσσαλονίκης, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ