H Dole Hellas, Μέγας Χορηγός του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, σε προσκαλεί να τρέξεις με την ομάδα DOLE συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου μέσω του site www.dolerun.gr και να διεκδικήσεις πλούσια δώρα, μέσω ενός διαδραστικού «αγώνα δρόμου» στην παραπάνω ηλεκτρονική πλατφόρμα!

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, 17 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα μοναδικό JBL Endurance Dive» set ακουστικών!

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό της Dole Hellas, θα έχουν όλοι όσοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, συμμετάσχουν στο παιχνίδι και τερματίσουν επιτυχώς, έχοντας συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία, που ζητούνται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, να έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα και να διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Για τη συμμετοχή ανηλίκων, κρίνεται απαραίτητη η γονική συναίνεση.

Η διαδικασία προϋποθέτει να εισέλθουν στο minisite της Dole Hellas www.dolerun.gr, να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη στοιχεία τους, να τρέξουν στη διαδρομή του παιχνιδιού και να «διαδράσουν» με την Dole σε έναν εικονικό αγώνα δρόμου, συλλέγοντας DOLE τρόπαια.

Προσφέρεται η δυνατότητα σε όλους τους δρομείς του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό της Dole Hellas παίζοντας στο παιχνίδι «τρέξε με την Dole στο mini site www.dolerun.gr, με την προωθητική  ομάδα της Dole Hellas, τόσο τις ημέρες και ώρες παραλαβής εξοπλισμού του Μαραθωνίου στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (11 -13 Απριλίου 2019), όσο και την ημέρα του Μαραθωνίου στον χώρο των χορηγών.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Παρασκευή 15 Μαρτίου έως τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019.

Οι δεκατέσσερις (14) νικητές θα προκύψουν κατόπιν τυχαίας (random) ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 στις 14.00 στα γραφεία της εταιρίας «RADICAL COMMUNICATIONS», επί της οδού Αρτέμιδος αρ. 29, Μοσχάτο Αττικής. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dolerun.gr.

Τρεις (3) επιπλέον νικητές, θα αναδειχθούν οι ταχύτεροι «δρομείς» του ηλεκτρονικού DOLE run παιχνιδιού βάση της τελικής λίστας που θα διαμορφωθεί μετά το τέλος του διαγωνισμού (15 Απριλίου 2019).

Οι δεκαεπτά (17) νικητές θα ειδοποιηθούν αμέσως μετά την ηλεκτρονική κλήρωση και έως τις 21.00 της Πέμπτης 25 Απριλίου 2019, με SMS. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιοποιηθούν επίσης  στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dolerun.gr

Οι νικητές θα έχουν παραλάβουν τα δώρα τους ταχυδρομικά, επιδεικνύοντας το δελτίο ΑΤ τους.

Παράλληλα η Dole Hellas θα προσφέρει τη δυνατότητα τόσο στους δρομείς του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, όσο και στον κόσμο που παρευρίσκεται στο σημείο του τερματισμού να συμμετέχουν σε ένα επίσης πρωτότυπο & διασκεδαστικό παιχνίδι  της Dole, για να κερδίσουν πλούσια δώρα. Για το σκοπό αυτό θα υπάρχει ειδική κατασκευή τροχού τύχης στο περίπτερο της Dole Hellas (στο χώρο των χορηγών) όπου θα μπορούν όλοι με σειρά προτεραιότητας να παίξουν και να κερδίσουν επί τόπου κάποιο δώρο.

«Ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα!»
Η Dole Hellas ιδρύθηκε το 1993 και εξυπηρετεί το σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Εισάγει και πωλεί κατ’ αποκλειστικότητα πολλά προϊόντα Dole όπως: μπανάνες, βιολογικές μπανάνες, μπανανίτο, ανανάδες, μήλα, γκρέιπφρουτ, ακτινίδια, αχλάδια, σταφύλια, βανίλιες κ.ά. Πρόκειται για την μοναδική εταιρεία στην ελληνική αγορά, η οποία  μπορεί να κάνει ολοκληρωμένη πρόταση φρούτων, γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά τη διατροφική αξία των φρούτων και τη συμβολή τους στην υγεία μας.

Για την Dole Hellas, το να παρέχει στους καταναλωτές προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα, είναι αναμφίβολα το πρώτο μέλημά της, καθώς όλα τα φρούτα της επιλέγονται και συσκευάζονται προσεκτικά περνώντας καθημερινά αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Αναφερόμενος στην χορηγία της Dole Hellas ως Μέγα Χορηγού της διοργάνωσης, ο Διευθυντής της Εταιρείας κ. Στάθης Πισλής, δήλωσε:
«Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι συνυφασμένη με την ποιότητα Dole. Συνεχίζουμε την κληρονομιά του ιδρυτή James Dole ο οποίος έλεγε χαρακτηριστικά, πως ο καθημερινός μας στόχος πρέπει να είναι μόνο “ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα!”. Εμείς αισθανόμαστε ευτυχισμένοι όχι μόνο γιατί εργαζόμαστε σε μια εταιρεία που παράγει άριστα ποιοτικά προϊόντα, αλλά και επειδή τα προϊόντα αυτά έχουν μόνο θετική συμβολή στη διατροφή, την υγεία και την ευεξία. Έτσι αποφασίσαμε να συμμετέχουμε ως Μέγας Χορηγός στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ενισχύοντας την προσπάθεια των διαγωνιζομένων αθλητών με τα θρεπτικά φρούτα μας, για τα οποία είμαστε πραγματικά υπερήφανοι. Καλή επιτυχία σε όλους!».

Προϊόντα Dole για όλους τους δρομείς!
Επιπλέον, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή, η Dole Hellas, Μέγας Χορηγός του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, θα προσφέρει δωρεάν μπανάνες σε όλους τους δρομείς, όλων των διαδρομών της ημέρας, μετά τον τερματισμό τους.

Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin θα μπορούν να απολαύσουν απολαυστικό φρέσκο ανανά από την καντίνα της Dole, που θα βρίσκεται στο χώρο της έκθεσης SPORTEXPO 2019 τις ημέρες και ώρες παραλαβής εξοπλισμού του Μαραθωνίου (11 – 13 Απριλίου 2019) και στον χώρο των χορηγών την ημέρα του αγώνα.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη “DOLE for ALL”!
Η Dole Hellas ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα με εντιμότητα, επιμένοντας στην άριστη ποιότητα των φρούτων της με καλλιέργειες που σέβονται τον ίδιο τον καταναλωτή και το περιβάλλον, ενώ παράλληλα προχωρεί σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

Το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Dole Hellas προς τις πιο ευαίσθητες ομάδες και ιδιαίτερα στα παιδιά, οδήγησε αρχικά σε μια σειρά εκπαιδευτικών διαδραστικών ενημερώσεων στα δημόσια δημοτικά σχολεία της χώρας μας με τίτλο «Υγιεινή Διατροφή – Σωστή Εκπαίδευση», όπου μετά τις ομιλίες διατροφολόγων, μοιράζονται δωρεάν φρέσκα φρούτα σε μαθητές και οικογένειες των σχολικών κοινοτήτων που χρήζουν στήριξης. Η ενέργεια ήδη μετρά 8 χρόνια επιτυχημένης πορείας, με επισκέψεις σε περισσότερα από 3.500 ελληνικά σχολεία και συνεχίζεται με μεγάλη αποδοχή και για το σχολικό έτος 2019-2020.

Η Dole Hellas έχοντας πάντα μια ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά και τις ανάγκες τους, θα προσφέρει στον Παιδικό Αντιρευματικό Αγώνα Βορείου Ελλάδος με τους συλλόγους Φίλων & Γονέων και κηδεμόνων των παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες, επιταγή 2.500 ευρώ.

Η χορηγία αυτή θα επενδυθεί στη διεπιστημονική, ολιστική εκπαίδευση και στήριξη παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες καθώς και των οικογενειών τους.

Οι σύλλογοι «Φίλων & Γονέων και κηδεμόνων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες», είναι πιστοποιημένα φιλανθρωπικά σωματεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα – Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Δρόμος Ιστορίας, Διαδρομή Πολιτισμού… Θα είμαστε όλοι εκεί!