1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού.

Ο Αθλητικός  Σύλλογος  με την επωνυμία «Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ», (εφεξής η «Διοργανώτρια») που εδρεύει στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, προέκταση Αγίου Δημήτριου, ΤΚ. 54638 όπως εκπροσωπείται νόμιμα από την κυρία Καραμίχου Χριστίνα και διοργανώνει τον 15ο Διεθνή  Μαραθώνιο  ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’’ – bwin,  και το κατάστημα PUMA STORE της οδού Μητροπόλεως 36, Θεσσαλονίκης διοργανώνουν Διαγωνισμό με τίτλο: “PUMA GIVEAWAY(εφεξής ο «Διαγωνισμός»),  στα κοινωνικά δίκτυα (social media) και συγκεκριμένα στο Instagram του Διεθνούς Μαραθωνίου ‘’ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’’ (@atgm_thess),  σύμφωνα με τους  ακόλουθους,  ειδικότερους όρους και  προϋποθέσεις:

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Με την επιφύλαξη όσων ορίζονται στον όρο 3 κατωτέρω, δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Η Διοργανώτρια  διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την ταυτοποίηση των στοιχείων των συμμετεχόντων, προκειμένου να εξακριβώσει το δικαίωμα συμμετοχής τους ώστε να προχωρήσει στην απόδοση του Επάθλου.

 1. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων.

Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας, της Δωροθέτριας Εταιρείας και της Οργανωτικής Εκτελεστικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄  (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τα ανωτέρω υπό (α) πρόσωπα.

 1. Διάρκεια του Διαγωνισμού.

Οι συμμετοχές στο Διαγωνισμό με τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω  θα γίνονται δεκτές από Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020  έως και την Τετάρτη 08 Απριλίου 2020 και ώρα 00.00. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται αποκλειστικά εντός των ανωτέρω χρονικών ορίων του Διαγωνισμού.

 1. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

5.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται ως εξής:

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό, θα πρέπει 1) να κάνουν follow την επίσημη σελίδα του Διεθνούς Μαραθωνίου ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄ στο Instagram (@atgm_thess), 2) follow την σελίδα του δωροθέτη (@sportswind_gr) στο Instagram, 3) επισύναψη  (tag) σε σχόλιο (comment) στην δημοσίευση του διαγωνισμού τρείς (3) διαδικτυακούς τους  φίλους/running partners και 4) ολοκληρωμένη εγγραφή σε κάποιο από τα αγωνίσματα  του 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄ – bwin  και  μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα (1) από τα έξι (6) ολοκληρωμένα outfits της εταιρείας Puma. Η συμμετοχή για να είναι έγκυρη θα πρέπει οι συμμετέχοντες να λάβουν γνώση και να αποδεχθούν τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό. H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 09 Απριλίου 2020 και ώρα 17.00, στο κέντρο εγγραφών του 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄ – bwin (registration center εντός Δ.Ε.Θ.). Από την κλήρωση θα προκύψουν έξι (6) νικητές (τρείς (3) άντρες και τρεις (3) γυναίκες) και έξι  (6) αναπληρωματικοί (τρείς (3) άντρες και τρεις (3) γυναίκες). Τα ονόματα  των   νικητών  του διαγωνισμού ή των αναπληρωματικών, θα  ανακοινωθούν με Insta – Story από το επίσημο προφίλ του Διεθνούς Μαραθωνίου ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄  στο Instagram (atgm_thess)  και οι νικητές θα ειδοποιηθούν και στα προσωπικά τους  inbox. Η διοργανώτρια  κρατάει όλα τα στοιχεία των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό. Οι νικητές θα παραλάβουν  τo  έπαθλο τους κατόπιν συνεννοήσεως  με την διοργανώτρια και με επίδειξη της ταυτότητας τους.

Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας.

5.2. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Συμμετοχής από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού στον ιστότοπο του Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος (www.atgm.gr).

 1. Έπαθλο.

Έξι (6) τυχεροί (τρείς (3) άντρες και τρεις (3) γυναίκες) ,  θα κερδίσουν έξι (6) ολοκληρωμένα Running Outfits PUMA από  το κατάστημα  PUMA STORE της οδού Μητροπόλεως 36, Θεσσαλονίκης.

Έκαστος  νικητής  κερδίζει από ένα (1) Έπαθλο, ήτοι  από ένα (1) ολοκληρωμένο Running Outfit PUMA, από το κατάστημα PUMA STORE της οδού Μητροπόλεως 36, Θεσσαλονίκης. Το κάθε σετ περιλαμβάνει μία ζακέτα και  ένα μπλουζάκι ή ένα φούτερ, ένα παντελόνι, και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Τα στοιχεία των νικητών, διατηρούνται από την γραμματεία της διοργανώτριας. Η διοργανώτρια  κρατάει τα στοιχεία του νικητή (ονοματεπώνυμο  και τηλέφωνο). Οι νικητές θα παραλάβουν  τo  έπαθλο τους  κατόπιν συνεννοήσεως με την διοργανώτρια και με επίδειξη της ταυτότητας τους.

 1. Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού.

Οι νικητές του διαγωνισμού, θα αναδειχθούν μέσω  τυχαίας κλήρωσης (random), στην επίσημη σελίδα Instagram του Διεθνούς Μαραθωνίου ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄   (@atgm_thess).

H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 09 Απριλίου  2020 και ώρα 17.00, στο κέντρο εγγραφών του 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄  – bwin (registration center, εντός Δ.Ε.Θ.).

Το ονόματα  των   νικητών  του διαγωνισμού ή των αναπληρωματικών, θα  ανακοινωθούν με Insta – Story από το επίσημο προφίλ του Διεθνούς Μαραθωνίου ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄  στο Instagram (atgm_thess) και οι νικητές θα ειδοποιηθούν στα προσωπικά τους  inbox.

Λεπτομέρειες για την απόδοση του Επάθλου στον νικητή θα δίδονται κατά την επικοινωνία του με τη Διοργανώτρια.

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την διοργανώτρια στο τηλέφωνο  2310200360 αμέσως μετά την κλήρωση, προκειμένου να τους αποδοθεί το Έπαθλο. Στην περίπτωση που δεν επικοινωνήσουν  εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών, χάνουν τη σειρά τους και κατ’ επέκτασιν και το έπαθλο.

Στην συνέχεια, οι νικητές υποχρεούνται να προσκομίσουν στην διοργανώτρια, τον κωδικό εγγραφής από το αγώνισμα του 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου ‘’ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’’ – bwin,  στο οποίο θα συμμετέχουν, ώστε να αποσταλούν τα στοιχεία τους (όνομα και επίθετο) στο κατάστημα απ’ όπου θα παραλάβουν τα δώρα τους.

Οι νικητές θα πρέπει να παρευρεθούν την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 και ώρα 17.00  στο Registration Center (εντός Δ.Ε.Θ.) του 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου ‘’ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄ – bwin, ώστε να παραλάβουν  τις  έξι (6) gift cards  (κάρτες  δώρου), από εκπρόσωπο της δωροθέτριας, τα οποία θα επιδείξουν στο κατάστημα για να παραλάβουν τα δώρα τους.

Τα Δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους.

Λεπτομέρειες για την απόδοση του Επάθλου στο νικητή θα δίδονται κατά την επικοινωνία του με τη Διοργανώτρια.

 1. Ενημέρωση για την ανάδειξη του νικητή.

Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητών ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια, και την Δωροθέτρια  εταιρία, για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου (Internet), εφόσον το επιλέξει η Διοργανώτρια.

 1. Πληροφορίες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο: 2310 200360  από τις 11.00  – 19.00  από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών).

 1. Προσωπικά Δεδομένα/Αποποίηση Ευθύνης.

10.1. Υπεύθυνος επεξεργασίας σε σχέση με τον διαγωνισμό είναι η Διοργανώτρια, ήτοι το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ»», που εδρεύει στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, προέκταση Αγίου Δημήτριου, Τ.Κ. 54638, Θεσσαλονίκης, email: info@atgm.gr και τηλέφωνο 2310  200360.

Η Διοργανώτρια ενημερώνει ότι η ίδια ή/ και τρίτοι ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, που θα συλλέξουν από τους ίδιους σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στον όρο 5 ανωτέρω, με σκοπό την ανάδειξη και δημοσίευση του νικητή  και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών αναφορικά με την απόδοση του Επάθλου σε αυτόν.

Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, ήτοι τα στοιχεία ταυτότητας, η εικόνα του προσώπου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, είναι απαραίτητα για την επεξεργασία που πραγματοποιείται για τους σκοπούς του Διαγωνισμού.

Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων αυτών είναι η συγκατάθεση που παρέχουν τα υποκείμενα των δεδομένων, δηλ. των συμμετεχόντων, με τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό.

Με την παράδοση του Επάθλου οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη, των συμμετεχόντων και του νικητή θα καταστρέφονται, εκτός αν άλλως επιτρέπεται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

10.2. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων δε θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Διοργανώτριας, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη του νικητή του Διαγωνισμού και στην απόδοση του Επάθλου.

Σε περίπτωση απευθείας γνωστοποίησης από τον συμμετέχοντα σε τρίτους προσωπικών δεδομένων του, η Διοργανώτρια δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με τη χρήση από τους εν λόγω τρίτους των προσωπικών δεδομένων που ο συμμετέχων αποκάλυψε σε αυτούς. Για το λόγο αυτό, ανήκει στην ατομική ευθύνη κάθε συμμετέχοντα να μελετά προσωπικά τους σχετικούς όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων, προτού γνωστοποιήσει προσωπικά δεδομένα του σε τρίτους μέσω του διαδικτύου.

10.3 Το υποκείμενο των δεδομένων έχει, σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του (άρθρο 7 παρ. 3), το δικαίωμα υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας για πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που το αφορούν (άρθρο 15), το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων (άρθρο 16), το δικαίωμα διαγραφής τους (άρθρο 17) ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών (άρθρο 18), το δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία (άρθρο 21), καθώς και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων (άρθρο 20). Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται είτε με την αποστολή επιστολής στην ως άνω διεύθυνση, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου: info@atgm.gr

Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr → Τα δικαιώματά μου → Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

10.4. Η Διοργανώτρια  δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα ελέγχου της (όπως ενδεικτικά αλλά μη περιοριστικά – λόγοι ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα, μη κάλυψη δικτύου, υπερφόρτωση δικτύου, διακοπή σύνδεσης με το δίκτυο, μη αποστολή ή αποδοχή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, μη σωστός τρόπος συμμετοχής) ή έξω από τη σφαίρα ελέγχου κάθε τρίτου που θα μεταφέρει τα δεδομένα, α) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή ή/και η λήψη των στοιχείων συμμετοχής στο διαγωνισμό στους χρήστες, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, β) τα διατηρούμενα αρχεία (βάση δεδομένων με καταχωρημένους συμμετέχοντες) καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.

 1. Ανάκληση Προκήρυξης– Τροποποίηση Όρων.

Η Διοργανώτρια δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της ιστοσελίδας της με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής, την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια  διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να ματαιώσει το Διαγωνισμό οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Στην περίπτωση αυτή η Διοργανώτρια  θα ανακοινώσει την ακύρωση/ματαίωση του Διαγωνισμού με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο και μέσο.

 1. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία.

Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

 1. Αποδοχή των όρων.

13.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

13.2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό διέπεται από τους παρόντες όρους, οι οποίοι εφαρμόζονται επί του συνόλου των συμμετεχόντων εξυπακουόμενης της γνώσης και πλήρους και ανεπιφύλακτου αποδοχής των παρόντων όρων, των οποίων το πρωτότυπο βρίσκεται στα γραφεία της Διοργανώτριας  στο Νομικό τμήμα.