Ο Διοργανωτής Φορέας του «Νυχτερινού» και του «Μαραθωνίου της Ιστορίας», ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης, στηρίζει τις δρομικές διοργανώσεις!

Στη Θεσσαλονίκη κατά τις ημερομηνίες 22 – 25 Ιουνίου 2022, λαμβάνει χώρα το 39ο ESRA Annual Congress, ένα διεθνές επιστημονικό ιατρικό συνέδριο, το οποίο κάθε χρόνο διεξάγεται σε διαφορετική χώρα, με χιλιάδες συμμετέχοντες ιατρούς ρευματολόγους από διάφορα μέρη του κόσμου.

Φέτος, για πρώτη φορά επιλέχθηκε η  χώρα μας με έδρα την πόλη της  Θεσσαλονίκης,  και στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε  και η παράλληλη δράση “Networking on the Run”, όπου ο ¨ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ¨  Θεσσαλονίκης, διοργανωτής φορέας του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης και του Διεθνούς  Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» με μεγάλη χαρά προσφέρθηκε  να αναλάβει την υλοποίηση του.

Το “Networking on the Run” ήταν ένας δρομικός αγώνα 5χλμ.,ο οποίος διεξήχθη το πρωί της  23ης  Ιουνίου 2022 και ώρα 06.30 πμ., στο πλακόστρωτο δρόμο  της Ν. Παραλίας Θεσσαλονίκης, με αφετηρία και τερματισμό την περιοχή του αγάλματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή και με ακραίο σημείο το Πάρκο Νερού, με αριθμό συμμετεχόντων 100 και πλέον δρομέων. Αξιοσημείωτο σημείο της διαδρομής αποτέλεσε το πλωτό μουσείο «ΒΕΛΟΣ», πλοίο του ελληνικού πολεμικού ναυτικού από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο  ¨ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ¨, πιστός στη φιλοσοφία και στο όραμα του, δηλώνει παρών στην υποστήριξη αντίστοιχων δρομικών γεγονότων τα οποία στρέφουν το κοινό στον αθλητισμό υγείας και παράλληλα αναδεικνύουν σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της πόλης μας αλλά και της χώρας μας γενικότερα.