Υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να συμβάλλει σε έναν υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής, στηρίζοντας χορηγικά τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» έως το 2025.

Η Lidl Ελλάς είναι ο νέος Μεγάλος Χορηγός του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», ανακοινώνοντας μάλιστα τη συνεργασία της με τη διοργάνωση για τα επόμενα δύο έτη, 2024 και 2025, αλλά και για τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης 2023.

Ο φετινός 11ος  Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τη συμμετοχή περισσότερων από 18.000 δρομέων και χιλιάδων θεατών. Αθλούμενοι κάθε ηλικίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, απόλαυσαν τη χαρά της συμμετοχής σε μία διοργάνωση με έντονες συγκινήσεις, δυνατές επιδόσεις, αλλά και με ρεκόρ συμμετοχών τόσο από τους συμμετέχοντες εκτός Θεσσαλονίκης όσο και από το εξωτερικό, με εκπροσώπους 61 χωρών και πέντε ηπείρων.

Με σύνθημα «Ξεπερνάμε τον εαυτό μας σε κάθε βήμα» περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι της Lidl Ελλάς από τα καταστήματα, τα γραφεία και τα logistic centers έδωσαν δυναμικό «παρών», συμμετέχοντας σε όλες τις κατηγορίες (Δρόμος του ενός Μιλίου – family mile, Δρόμοι Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5km & 10km, Ημιμαραθώνιος 21,1km),  καταγράφοντας περισσότερα από 1.200 χιλιόμετρα και υποστηρίζοντας κοινωνικές ενέργειες Θεσμικών και Εθελοντικών Φορέων. Επιπλέον, η εταιρεία χορήγησε συνολικά 10.000 μπάρες δημητριακών, δίνοντας ενέργεια στους δρομείς.

Η νέα μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τις προσδοκίες ενόψει της επόμενης. Πλέον, οι χιλιάδες δρομείς που κατέκλυσαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη άνοιξη, όταν θα πραγματοποιηθεί ο 18ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin, στις 21 Απριλίου 2024.

Για τη Lidl Ελλάς, η στήριξη, η θωράκιση και η προώθηση ενός υγιεινού τρόπου καθημερινής ζωής είναι βασική προτεραιότητα, αλλά και κομμάτι του DNA της. Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, η εταιρεία υποστηρίζει με υπευθυνότητα και συνέπεια πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη προάσπιση της υγείας και της ευημερίας του κοινωνικού συνόλου.