Στη σεμνή τελετή που έλαβε χώρα σε αίθουσα του Lazart Hotel , ο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ τίμησε την Βούλα Πατουλίδου για την καθοριστική προσφορά της στις δύο κορυφαίες διοργανώσεις της Βορείου Ελλάδος, το Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και το Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

Η Ολυμπιονίκης μας διετέλεσε Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των δύο διοργανώσεων επί σειρά ετών, συμβάλλοντας ενεργά στην ανοδική τους πορεία, ενώ ως Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας της Θεσσαλονίκης αλλά και ως πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού, εκτόξευσε και εκτός συνόρων της χώρας τις δύο εκδηλώσεις, καθιστώντας αυτές πόλο έλξης και Ανάπτυξης του Αθλητικού Τουρισμού της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Ποδιώτης εξήρε την προσφορά της Βούλας Πατουλίδου, ενώ η Ολυμπιονίκης μας, μεταξύ άλλων, έκανε ειδική αναφορά στις δύο διοργανώσεις που συγκεντρώνουν χιλιάδες κόσμου και προβάλλουν τη χώρα μας πολλαπλά διεθνώς:

«…Είμαι χαρούμενη και μπορώ να πω ευτυχισμένη για όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στο τιμόνι των δύο διοργανώσεων. Νιώθω ότι κάναμε βήματα μπροστά πάρα τις όποιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.  Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», πέραν του ότι αποτελεί ένα αθλητικό, εμπορικό και τουριστικό γεγονός προβάλλει διεθνώς την ιστορική πραγματικότητα. Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι ακριβώς γι’ αυτούς τους λόγους, καθώς επίσης και για τη μεγάλη μου αγάπη τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, το απολύτως ξεχωριστό δρομικό event της χώρας μας που ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στο δρομικό κίνημα και που με τις εκπληκτικές παραθαλάσσιες αγωνιστικές διαδρομές του προβάλλει την ομορφιά της νυχτερινής Θεσσαλονίκης μας σε όλο τον πλανήτη».

Το Δ.Σ. το οποίο παρευρέθηκε σύσσωμο, καθώς και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στις προσεχείς Ευρωεκλογές στη Βούλα Πατουλίδου και ανανέωσαν το ραντεβού τους στον 12ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου.