Δείτε εδώ το εγχειρίδιο εθελοντών

Ο εθελοντισμός αποτελεί ίσως το σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και τα στελέχη του κερδίζουν τον σεβασμό και την αναγνώριση από τους συμμετέχοντες δρομείς. Η ανιδιοτελής αφοσίωση και οι πολύτιμες υπηρεσίες τους συμβάλουν στην συνεχώς ανοδική πορεία της διοργάνωσης και στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, τόσο των δρομέων όσο και των υποστηριζόμενων φορέων κοινωνικής προσφοράς.

Οι εθελοντές ευαισθητοποιούνται και μοιράζουν απλόχερα το χαμόγελο, την αγάπη και την προθυμία τους κατά την περίοδο προετοιμασίας, καθώς και την ημέρα των αγώνων, στους παρακάτω τομείς εθελοντικής προσφοράς:

Αν επιθυμείτε να προσφέρετε υπηρεσίες ως εθελοντής παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής πατώντας εδώ έως την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.

ΤΟΜΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Περίοδος προετοιμασίας (17 Νοεμβρίου – 20 Νοεμβρίου 2021)

  1. Κέντρο εγγραφών (ΔΕΘ – HELEXPO, 17 Νοεμβρίου – 20 Νοεμβρίου 2021)

Ημέρα Αγώνα (Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 – Η διαθεσιμότητα την ημέρα του αγώνα είναι υποχρεωτική)

Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ισχυρός πυρήνας εθελοντών που στηρίζουν την διοργάνωση και τις δράσεις της και είναι αυτός που δίνει το παρόν στο σύνολο των αθλητικών, πολιτιστικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων, αναδεικνύοντας την Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τη χώρα μας, όχι μόνο αθλητικά αλλά και κοινωνικά, πολιτιστικά, ιστορικά και φυσικά τουριστικά.
Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση για νέα μέλη της οικογένειας μας, γιατί αυτήν την διοργάνωση έτσι την νιώθουμε, κομμάτι της ζωής μας. Εντάσσουμε σε αυτήν εθελοντές που είναι υπεύθυνοι, αφοσιωμένοι, και που πραγματικά θέλουν να κάνουν τη διαφορά ώστε να αναδείξουν το ανθρώπινο πρόσωπο και τις αξίες του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, του δικού τους Μαραθωνίου.
Ελάτε μαζί μας !

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ: 2310200360
Υπεύθυνες Εθελοντισμού: Ιωάννα Χριστοπούλου και Βικτώρια Παπαγεωργίου, email: volunteers@atgm.gr

Γραφείο Mαραθωνίου, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη, 54638
τηλ: 2310200360, info@atgm.gr